Events

 „Кој го има Синот, го има животот“  1. Јован 5:12а

12764393_10207110266087766_8101510390464817213_o

Евангелизаторски богослужби со Лила Баловски-проповедник во Јабука, Србија и неделен концерт со Миријам, Мартин, Бранислав и Звездан.

петок, 19.2.2016 во 19 часот
сабота, 20.2.2016 во 20 часот
недела, 21.2.2016 во 9 часот
концерт: недела, 21.2.2016 во 18 часот